ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Θυμάρι
3 Πιπεριές ψιλοκομμένες
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Αβγά
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
Θυμάρι
3 Πιπεριές ψιλοκομμένες
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι με το βούτυρο. Σοτάρουμε καλά τις πιπεριές. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε τις ντομάτες και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λετά.
- Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνια. Ανακατεύουμε διαρκώς, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μπούκοβο και το θυμάρι όταν είναι έτοιμα τα αβγά σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: