ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό ροδέλες βακαλάου
5 Πατάτες
Ελαιόλαδο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Φύλλο δάφνης
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι σάλτσα ντομάτας
Αλάτι
Ρίγανη
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό ροδέλες βακαλάου
5 Πατάτες
Ελαιόλαδο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Φύλλο δάφνης
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι σάλτσα ντομάτας
Αλάτι
Ρίγανη
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τη πιπεριά. Βάζουμε τις πατάτες κομμένες σε κύβους και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, τη δάφνη, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το ψάρι και συμπληρώνουμε ζεστό νερό τόσο όσο να σκεπαστούν οι πατάτες. Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: