ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό θράψαλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό θράψαλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα θράψαλα σε ροδέλες. Χωρίζουμε τα πόδια στα δύο.
- Τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά και τα αλατίζουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για το πανάρισμα βάζουμε λίγα λίγα τα κομμένα θράψαλα τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: