Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΘΡΑΨΑΛΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό θράψαλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα θράψαλα σε ροδέλες. Χωρίζουμε τα πόδια στα δύο.
  • Τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά και τα αλατίζουμε. 
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για το πανάρισμα βάζουμε λίγα λίγα τα κομμένα θράψαλα τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: