ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1 Κουταλιά σούπας κάρυ
Λίγο βασιλικό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πορτοκαλί πιπεριά χοντροκομμένη
1 Πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας σόγια σος
1 Πρέζα καστανή ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1 Κουταλιά σούπας κάρυ
Λίγο βασιλικό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πορτοκαλί πιπεριά χοντροκομμένη
1 Πράσινη πιπεριά χοντροκομμένη
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας σόγια σος
1 Πρέζα καστανή ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ, ή σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι. Σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ασπρίσουν.
- Σβήνουμε με τι σόγια σος.
- Προσθέτουμε τη καστανή ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, το κάρυ και πολύ λίγο νερό. Πασπαλίζουμε εμ το βασιλικό, μαγειρεύουμε για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: