Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1/2 Κιλό ντομάτες τριμμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα καλαμαράκια, σβήνουμε με το κρασί.
  • Ρίχνουμε τη ντομάτα και το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 35 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: