ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1/2 Κιλό ντομάτες τριμμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1/2 Κιλό ντομάτες τριμμένες
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα καλαμαράκια, σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε τη ντομάτα και το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 35 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: