ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
8 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουτάκι μπίρα
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
800γρ. Κιμά
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ντομάτα τριμμένη
3 Φρυγανιές στο μούλτι
Ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
8 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουτάκι μπίρα
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
800γρ. Κιμά
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Ντομάτα τριμμένη
3 Φρυγανιές στο μούλτι
Ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε σε ταψί με τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια.
- Όταν περάσουν 50 λεπτά την ώρα που βάλαμε τις πατάτες στο φούρνο βάζουμε στο ταψί και τα μπιφτέκια και ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: