ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζουμε τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.
- Τα γυρίζουμε για 5-6 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού στον οποίο έχουμε βάλει τη μουστάρδα. Μαγειρεύουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: