Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και βάζουμε τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.
  • Τα γυρίζουμε για 5-6 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού στον οποίο έχουμε βάλει τη μουστάρδα. Μαγειρεύουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: