Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
750γρ. Χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα στα 4
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά. Βάζουμε και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. 
  • Σβήνουμε με το κρασί αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη, ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 35 λεπτά. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο και έχει πιει το ζουμί ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε για 2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. 
  • Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: