ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φτερούγες
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Χυμό από 2 πορτοκάλια
20γρ. Μαρμελάδα δαμάσκηνο
1/2 Φλιτζάνι σόγια σος
3 Κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φτερούγες
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Χυμό από 2 πορτοκάλια
20γρ. Μαρμελάδα δαμάσκηνο
1/2 Φλιτζάνι σόγια σος
3 Κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τις φτερούγες και τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε σ ένα μπολ το χυμό λεμονιού, και του πορτοκαλιού, τη μαρμελάδα, τη σόγια σος, τη ζάχαρη και το πολτό σκόρδου και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τις φτερούγες, αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε για μία ώρα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: