ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό σουπιές κομμένες σε μικρότερα κομμάτια
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
Μία πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
2 Φύλλα δάφνης
Δεντρολίβανο
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό σουπιές κομμένες σε μικρότερα κομμάτια
4 Κουταλιές σούπας ξίδι
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
Μία πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
2 Φύλλα δάφνης
Δεντρολίβανο
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
- Ρίχνουμε τις σουπιές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Προσθέτουμε το ξίδι και το κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας, τα φύλλα δάφνης αλατοπίπερο, τη κανέλα και το νερό.
- Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: