ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες χοντροκομμένες
Χυμό από 1 πορτοκάλι
300γρ. Γιαούρτι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδας
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό πατάτες χοντροκομμένες
Χυμό από 1 πορτοκάλι
300γρ. Γιαούρτι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδας
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βράζουμε για μισή ώρα σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το λάδι, και το χυμό λεμονιού. Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα, τις πατάτες, προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: