ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Βασιλικό
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πρέζα ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Βασιλικό
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πρέζα ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τη ζάχαρη, το πολτό σκόρδου, και αλατοπιπερώνουμε.
- Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 45 λεπτά περίπου μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το βασιλικό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με μακαρόνια, λευκό ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: