Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
15 Μανιτάρια μεγάλα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
200γρ. Φέτα τριμμένη
5 Φρυγανιές τριμμένες
100ml. Κρέμα γάλακτος
Μισό λεμόνι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα πλένουμε και τα τρίβουμε με λεμόνι. Κόβουμε τις ουρές και τις ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις ουρές. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τη τριμμένη φρυγανιά, το πολτό σκόρδου τη κρέμα γάλακτος, το αβγό και λίγο ελαιόλαδο. 
  • Προσθέτουμε και τα σοταρισμένα υλικά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τα μανιτάρια τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί, ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Πασπαλίζουμε με βασιλικό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: