ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε παϊδάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Δεντρολίβανο
Θυμάρι
Πάπρικα
1 Κιλό πατάτες κομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε παϊδάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Δεντρολίβανο
Θυμάρι
Πάπρικα
1 Κιλό πατάτες κομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα παϊδάκια σε μία λεκάνη, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και του πορτοκαλιού και πασπαλίζουμε με την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και τις κομμένες πατάτες. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Προσθέτουμε το θυμάρι και το δεντρολίβανο, ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: