ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα τόνο
200φρ. Μανιτάρια σε φέτες
1/2 Κονσέρβα μαύρα φασόλια
100ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Κονσέρβα καλαμπόκι
Αλάτι
Πιπέρι
Μία πρέζα κανέλα
Μπούκοβο
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
1 Κονσέρβα τόνο
200φρ. Μανιτάρια σε φέτες
1/2 Κονσέρβα μαύρα φασόλια
100ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Κονσέρβα καλαμπόκι
Αλάτι
Πιπέρι
Μία πρέζα κανέλα
Μπούκοβο
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μπούκοβο να βγάλει το άρωμα του. Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και το πελτέ σκόρδου. Συμπληρώνουμε το τόνο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε το τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά μαζί με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: