ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό κοφτό μακαρονάκι
150γρ. Λιωμένο βούτυρο
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
250γρ. Κασέρι κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε, τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα. Προσθέτουμε το μισό κεφαλοτύρι, το πιπέρι, το βούτυρο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το 1/3 από τα ζυμαρικά σε βουτυρωμένο πυρέξ ή πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε το μισό κασέρι. Συνεχίζουμε με 1/3 από τα ζυμαρικά και το υπόλοιπο κασέρι, τελειώνοντας με ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και σκορπίζουμε 5-6 κυβάκια βούτυρο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
1/2 Κιλό κοφτό μακαρονάκι
150γρ. Λιωμένο βούτυρο
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
250γρ. Κασέρι κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε, τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα. Προσθέτουμε το μισό κεφαλοτύρι, το πιπέρι, το βούτυρο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το 1/3 από τα ζυμαρικά σε βουτυρωμένο πυρέξ ή πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε το μισό κασέρι. Συνεχίζουμε με 1/3 από τα ζυμαρικά και το υπόλοιπο κασέρι, τελειώνοντας με ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και σκορπίζουμε 5-6 κυβάκια βούτυρο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: