- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπούκοβο
- Ταμπάσκο
- 1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά να πάρει χρώμα.
- Συμπληρώνουμε τον πελτέ ντομάτας ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: