- 1/2 Κιλό Φασολάκια χάντρες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 500γρ. Ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε τις χάντρες και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό να σκεπάζει το φαγητό.
- Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 45 λεπτά. Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: