- 300γρ. Κολοκυθοανθοί
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού ρυζάλευρο
- 2 Φλιτζάνια τσαγιού μπίρα
- 2 Κουταλιές σούπας ξίδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε το κολοκυθοανθούς και τους βάζουμε σε μπολ με νερό και ξίδι. Του6ς ξεπλένουμε και τους αλατίζουμε.
- Κάνουμε σε μπολ κουρκούτι με τα υπόλοιπα υλικά και βουτάμε μέσα τους ανθούς.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
- Τηγανίζουμε τους ανθούς να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: