Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΤΗΓΑΝΗΤΟΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 300γρ.   Κολοκυθοανθοί
  • 1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 Φλιτζάνι τσαγιού ρυζάλευρο
  • 2 Φλιτζάνια τσαγιού μπίρα
  • 2 Κουταλιές σούπας ξίδι
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το κολοκυθοανθούς και τους βάζουμε σε μπολ με νερό και ξίδι. Του6ς ξεπλένουμε και τους αλατίζουμε.
  • Κάνουμε σε μπολ κουρκούτι με τα υπόλοιπα υλικά και βουτάμε μέσα τους ανθούς.
  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
  • Τηγανίζουμε τους ανθούς να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: