- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 3 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπαχάρι
- Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας, βάζουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και τα καρότα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε τον πελτέ, ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό όσο χρειάζεται για να καλύψει το κρέας. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Που και που ελέγχουμε μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε νερό.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: