ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας.
- Βάζουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά ή και ίσως παραπάνω μέχρι να μείνει με το λάδι του.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: