ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 Ντομάτες τριμμένες
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2 Ντομάτες τριμμένες
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τον πελτέ, τις ντομάτες και το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
- Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
- Μεταφέρουμε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: