ΥΛΙΚΑ
Φέτα (100γρ για τυρόπιτα)
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε ένα φύλλο πάνω στο πάγκο εργασίας και το ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
- Τρίβουμε από πάνω του τη φέτα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι.
- Τυλίγουμε το φύλλο σε χαλαρό ρολό μέχρι τη μέση, το ίδιο κάνουμε και από τη άλλη πλευρά.
- Παίρνουμε τη άκρη του ρολού και τη γυρίζουμε κυκλικά να δημιουργηθεί ένα σχήμα σαν σαλίγκαρος.
- Το ίδιο κάνουμε με όσες τυρόπιτες θέλουμε να ετοιμάσουμε.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί.
- Τηγανίζουμε τις πίτες μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα. Και τις βάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: