ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Κρόκους αβγών
100γρ. Ρύζι γλασέ
Χυμό από 3 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 Κρόκους αβγών
100γρ. Ρύζι γλασέ
Χυμό από 3 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το βράζουμε σε σκέτο νερό σε χαμηλή θερμοκρασία για 2 ώρες.
- Κατόπιν ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά. Ρίχνουμε και το ρύζι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σ ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους με το χυμό των λεμονιών και λίγο αλάτι. Ρίχνουμε αρκετό ζουμί από τη σούπα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε το αβγολέμονο στη σούπα κουνάμε τη κατσαρόλα να απλωθεί και η σούπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: