ΥΛΙΚΑ
2 Αβγά
2 Φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
1 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 Βανίλια
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
600γρ. Αλεύρι (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω)
300γρ. Κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια
150γρ Χοντροκομμένα φουντούκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Αβγά
2 Φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
1 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 Βανίλια
1/2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
600γρ. Αλεύρι (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω)
300γρ. Κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια
150γρ Χοντροκομμένα φουντούκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αβγά. Προσθέτουμε το λάδι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το μπέικιν και σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα πηχτό χυλό. Προσθέτουμε τη κουβερτούρα και τα φουντούκια και ανακατεύουμε. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε μικρές κουταλίτσες από το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Περιμένουμε να κρυώσουν και τα αφαιρούμε από το ταψί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: