ΥΛΙΚΑ
4 Ώριμες ντομάτες
8 Αβγά
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Ώριμες ντομάτες
8 Αβγά
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τις ντομάτες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το πολτό σκόρδου, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
- Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και σπάμε προσεκτικά τα αβγά.
- Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: