ΥΛΙΚΑ
2 Πατάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
Λίγο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Πατάτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
Λίγο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και βάζουμε τις πατάτες να πάρουν χρώμα. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε το μπέικον και και το αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Στο τέλος πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: