ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
(Εγώ χρησιμοποίησα 1 πακέτο μπουτάκια και 1 πακέτο φιλέτα από μπούτι)
1 Κιλό πατάτες κομμένες σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
(Εγώ χρησιμοποίησα 1 πακέτο μπουτάκια και 1 πακέτο φιλέτα από μπούτι)
1 Κιλό πατάτες κομμένες σε κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφού καθαρίσουμε το κοτόπουλο το βάζουμε σε ένα ταψί με τις πατάτες και τις πιπεριές.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το βαλσάμικο και το μέλι. Περιχύνουμε το φαγητό με αυτό το μείγμα.
- Πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: