ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε κομμάτια
300ml. Σάλτσα ντομάτα
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κύβο βοδινού
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε κομμάτια
300ml. Σάλτσα ντομάτα
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κύβο βοδινού
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το συκώτι. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά. Βάζουμε το συκώτι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, σβήνουμε με το βαλσάμικο και βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ένα ποτήρι ζεστό νερό που έχουμε διαλύσει μέσα τον κύβο.
- Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 40 λεπτά. Συνοδεύουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: