- 1 Κιλό φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε κύβους
- 2 Κουταλιές σούπας μέλι
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 250ml. Λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε το κρέας και το βάζουμε στο μπολ με τη μαρινάδα.
- Το βάζουμε σε ταψί και ρίχνουμε το κρασί.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: