ΥΛΙΚΑ
- 250γρ. Μπισκότα digestive θρυμματισμένα
- 230γρ. Βούτυρο
- 100γρ. Ζάχαρη
- 1 Κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 3 Μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
- 200ml. Κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
- Λίγη τριμμένη κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε 110γρ. βούτυρο και προσθέτουμε τα μπισκότα, ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Στρώνουμε το μείγμα σε στρογγυλή φόρμα με αποσμώμενο πάτο και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Συμπληρώνουμε το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
- Στρώνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση του γλυκού και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Λίγο πριν σερβίρουμε απλώνουμε τις μπανάνες και τη σαντιγί. Πασπαλίζουμε με τη τριμμένη κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: