ΥΛΙΚΑ
- 1 Πακέτο φύλλο κανταϊφι
- 1000γρ. Φέτα
- 1000γρ. Γραβιέρα
- 1000γρ. Ανθότυρο
- 1250ml. Κρέμα γάλακτος
- 1250ml. Γάλα
- 10 Αβγά
- 1000γρ. Βούτυρο λιωμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε το κανταϊφι με τα χέρια μας να γίνει αφράτο και στρώνουμε το μισό σε πυρίμαχο σκεύος. Το περιχύνουμε με το μισό βούτυρο.
- Τρίβουμε τα τυριά και τα απλώνουμε επάνω από τα κανταϊφι. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι και περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος, το γάλα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε το σουφλέ.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο. Το βγάζουμε από το ψυγείο και το αφήνουμε στην άκρη για μισή ώρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: