ΥΛΙΚΑ
- 1 Κιλό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
- 1 Κιλό μανιτάρια φρέσκα κομμένα
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Ποτηράκι κρασιού κονιάκ
- Ελαιόλαδο
- 250γρ. Κασέρι κομμένο σε κύβους
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε και το αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το σοτάρουμε να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα..
- Σβήνουμε με το κονιάκ προσθέτουμε λίγο νερό και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 30. Βάζουμε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος, Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, και το τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: