ΥΛΙΚΑ
- 6 Φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Πάπρικα γλυκιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλέτα.
- Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το χυμό λεμονιού και το ρίχνουμε στο φαγητό. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μαζί με μισό ποτήρι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 50 λεπτά. Προσέχουμε που και που μήπως χρειαστεί λίγο νερό.
- Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: