Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Μπούτι κατσικίσιο
  • 2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το κρέας στη γάστρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, το πολτό σκόρδου, αλάτι και πιπέρι και αλείφουμε το κρέας. Κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 2 ώρες. Αφαιρούμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά αν πάρει χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: