- 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Ελαιόλαδο
- 1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 500ml. Χυμός ντομάτας
- 1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
- 1 Ξυλάκι κανέλας
- 2 Γαρύφαλλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Φύλλο δάφνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το κρέας. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 ώρα. Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε νερό.
- Συνοδεύουμε με ρύζι, πουρέ ή τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: