Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε κύβους
  • 2 Κουταλιές σούπας μέλι
  • 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 250ml. Λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε το κρέας και το βάζουμε στο μπολ με τη μαρινάδα.
  • Το βάζουμε σε ταψί και ρίχνουμε το κρασί.
  • Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
  • Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: