Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε παϊδάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Πάπρικα καπνιστήη
Κουρκουμά
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Κλείνουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  • Βάζουμε το σχαροτήγανο σε μέτρια φωτιά να κάψει.
  • Ψήνουμε τα παϊδάκια μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: