ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε παϊδάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Πάπρικα καπνιστήη
Κουρκουμά
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε παϊδάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Πάπρικα καπνιστήη
Κουρκουμά
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Κλείνουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
- Βάζουμε το σχαροτήγανο σε μέτρια φωτιά να κάψει.
- Ψήνουμε τα παϊδάκια μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: