ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό μανιτάρια Porto Bello
200γρ. Γκούντα τριμμένη
100γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πάπρικα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό μανιτάρια Porto Bello
200γρ. Γκούντα τριμμένη
100γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πάπρικα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα βάζουμε σε μπολ με το μπέικον, το τυρί και τη πιπεριά. Αλατίζουμε πασπαλίζουμε με πάπρικα και ρίγανη, ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε τα μανιτάρια σε πυρίμαχο σκεύος, τα αλατίζουμε και τα γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε.
- Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: