ΥΛΙΚΑ
600γρ. Μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
200γρ. Φρυγανιές τριμμένες
200γρ. Αλεύρι
2 Αβγά χτυπημένα με λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
200γρ. Φρυγανιές τριμμένες
200γρ. Αλεύρι
2 Αβγά χτυπημένα με λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και το βάζουμε να ζεσταθεί
- Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Παίρνουμε το τυρί και περνάμε το κάθε κομμάτι από το αλεύρι, μετά τα αβγά και τέλος από τη τριμμένη φρυγανιά.
- Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: