Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΣΤΙΚΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
200γρ. Φρυγανιές τριμμένες
200γρ. Αλεύρι
2 Αβγά χτυπημένα με λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και το βάζουμε να ζεσταθεί
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Παίρνουμε το τυρί και περνάμε το κάθε κομμάτι από το αλεύρι, μετά τα αβγά και τέλος από τη τριμμένη φρυγανιά.
  • Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. 
  • Τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Τα σερβίρουμε ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: