ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κουτάκι μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Κουτάκι μπίρα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και το σοτάρουμε καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τη μπίρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα, Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: