Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
100γρ. Ντοματίνια
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένη σε χοντρά κυβάκια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε χοντρά κυβάκια
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Σε ξύλινα σουβλάκια περνάμε εναλλάξ κομμάτι από το κρέας και τα λαχανικά.
  • Τα ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά από την κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Συνοδεύουμε με πίτες για σουβλάκια και πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: