ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
100γρ. Ντοματίνια
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένη σε χοντρά κυβάκια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε χοντρά κυβάκια
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
100γρ. Ντοματίνια
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένη σε χοντρά κυβάκια
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε χοντρά κυβάκια
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ξύλινα σουβλάκια περνάμε εναλλάξ κομμάτι από το κρέας και τα λαχανικά.
- Τα ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά από την κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Συνοδεύουμε με πίτες για σουβλάκια και πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: