ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
500γρ. Αρακά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1/2 Λίτρο ζωμό λαχανικών
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
500γρ. Αρακά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1/2 Λίτρο ζωμό λαχανικών
1 Πρέζα κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον αρακά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1 ώρα.
- Βάζουμε τον αρακά και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: