ΥΛΙΚΑ
Λίγο ελαιόλαδο
700γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
2 Αβγά
1 Καρότο τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
3 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Ντομάτα τριμμένη
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λίγο ελαιόλαδο
700γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
2 Αβγά
1 Καρότο τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
3 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
1 Ντομάτα τριμμένη
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Πλάθουμε τους κεφτέδες και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν χρώμα.
- Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: