ΥΛΙΚΑ
10 Φιλετίνια
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Αλάτι
Πάπρικα
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
330ml. Κρέμα γάλακτος
5-6 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 Κονσέρβα μανιτάρια
100γρ. Τριμμένη γκούντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Φιλετίνια
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Αλάτι
Πάπρικα
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
330ml. Κρέμα γάλακτος
5-6 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 Κονσέρβα μανιτάρια
100γρ. Τριμμένη γκούντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλάτι, πάπρικα και τη ρίγανη. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Βάζουμε στο μάτι στο σχαροτήγανο και όταν κάψει βάζουμε τα φιλετίνια και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Σε ένα άλλο σκεύος λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον. Βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλατίζουμε, ρίχνουμε λίγη πάπρικα και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε τα φιλετίνια με τηγανιτές πατάτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: