Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΦΑΔΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 1/2 Κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 Κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
2 Ποτήρια κρασιού λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Φύλλο δάφνης
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τη δάφνη, το μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι και τις ντομάτες.  Βάζουμε τα κρεμμυδάκια αφού τα έχουμε καθαρίσει και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για μία ώρα και 20 λεπτά. 
  • Που και που κοιτάμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: