Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
330ml. Κρέμα γάλακτο
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Κάρυ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1/2 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
100γρ. Τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο, βάζουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τη μουστάρδα και το κάρυ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
  • Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μαγειρεύουμε για δύο λεπτά, ρίχνουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή ζυμαρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: