- 2 Λίτρα γάλα
- 320γρ. Σιμιγδάλι
- 300γρ. Ζάχαρη
- 5 Αβγά
- 1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια, ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη.
- Όταν ζεσταθεί βάζουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε να πήξει η κρέμα.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει λίγο.
- Χτυπάμε τα αβγά και τα προσθέτουμε στη κρέμα λίγο λίγο ανακατεύοντας να ενσωματωθούν.
- Βουτυρώνουμε το ταψί του φούρνου και απλώνουμε την κρέμα, ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: